Cine suntem noi

Suntem o echipa de tineri pasionati de tehnica audiovizuala in general si proiectii video in special.

Va oferim accesorii pentru videoproiectoare si videoproiectoare noi si SH, destinate atat uzuliul personal cat si profesional, de cea mai buna calitate, la cel mai mic pret de pe piata. Putem face asta pentru ca ne folosim de pasiunea noastra in domeniu pentru a gasi cele mai bune oferte si pentru ca profitul nostru este minim.

Partea de mentenanta si verificari a videoproiectoarelor SH este asigurata de firma MOptics, care, cu ajutorul unor specialisti de exceptie, a reusit in ultimii ani sa se plaseze in topul firmelor din domeniu.

Clientii acesteia au fost intotdeauna multumiti nu numai de calitatea serviciilor ci si de preturile de cateva ori mai mici fata de cele ale eprezentantelor oficiale.

Videoproiectoarele SH disponibile sunt varfuri de gama. Pentru a va face o idee despre pozitionarea acestora pe piata, la momentul lansarii, unele dintrer acestea aveau preturi de 3.000 - 5.000 dolari. Din pacate, nevoia de a reduce costurile a dus la scaderea calitatii vieoproiectoarelor noi. Mai mult, pentru ca satisface cererea de piata, la videoproiectoarele noi au fost crescute artificial caracteristici precum luminuozitatea si contrastul (pana la 13.000:1) - tehnica similara unor producatori auto - insa imaginea oferita de unui astfel de videoproiector nou, ieftin, este de cele mai multe ori inferioara ca a unuia mai vechi dar bine intretinut/verificat.

Pentru mai multe detalii legate de caracteristicile videoproiectoarelor si cum sa alegeti unul, vizitati Ghidul nostru.

  
  

  

Branduri

  

  

Tag-uri

  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Marturiile clientilor

 

Produse de calitate, minutios testate. Cred ca a venit si calibrat, cel putin asa se observa si in urma vizionarilor altor review-uri. Ambalare...

adrian paraschiv

Vezi mai multe marturii