Home

ProiectoareHD si Moptics va ofer videoproiectoare noi si utilizate la preturi accesibile, cu garantie de pana la 12 luni

Importam videoproiectoare second hand din marile tari europene. Sunt selectate doar modele de top, care si-au dovedit fiabilitatea in timp si care nu dezvolta probleme in functionare (defectari premature, aparitia petelor pe imagine, supraincalzire etc)

Modelele alese de noi sunt in principal varfuri de gama, competitive din punct de vedere al caracteristicilor oferite cu proiectoarele actuale. majoritatea proiectoarelor de top fabricate in urma cu cativa ani ofera chiar o imagine mult mai placuta si mai echilibrata decat cele noi, la care s-a facut mult rabat de la calitatea componentelor, de la carcase la blocuri optice construite din plastic, si nu din sticla.

Fiind pasionati de tehnologie in general si videoproiectoare in special, stim caracteristicele si eventualele probleme de evitat la aceste videoproiectoare, asa incat va oferim modele foarte bune calitativ care va vor oferi o experienta de vizionare superioara unui videoproiector nou, ieftin, si care poate pot depasi, dupa verificarea si mentenanta realizata de noi, durata de viata a unui proiector nou entry level.

Promovam utilizareavideoproiectoarelor in institutiile de invatamant, unde acestea vor ajuta cursantii sa experimenteze si sa retina mult mai multe informatii, in timp mai scurt.

Moptics poate oferi factura pentru institutiile de invatamant - persoane juridice.

De asemenea, oferim posibilitatea persoanelor care nu doresc sa investeasca peste 1000 de euro intr-un sistem video nou, sa aiba aceeasi experienta deosebita a unei proiectii de calitate, de mari dimensiuni, la o fractiune din pretul unui videoproiector nou.

Nu uitati! Alegem doar proiectoare de cea mai buna calitate, avem cele mai mici adaosuri si oferim garantie pentru produsele noastre. 

Nu aveti niciun risc suplimentar fata de a cumpara dintr-un magazin.

  
  

  

Branduri

  

  

Tag-uri

  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Marturiile clientilor

 

Super servicii la un pret excelent! M-au ajutat sa imi aleg un proiector la mana a doua care obtine o imagine impecabila si cu care nu am avut pana...

Andreea Stefanescu

Vezi mai multe marturii